* * *

Φεστιβαλ 2016

* * *

Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής σηκώνουν την αυλαία!
Lemnos Festival 2014!

Το Lemnos Festival 2014 σηκώνει αυλαία με τη συναυλία των Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μαρτάκη και Μηδενιστή, στις 6 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη στις 21:00 στο λιμάνι του Μούδρου.

Η μία και μοναδική Δέσποινα Βανδή επιστρέφει on stage για την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή περιοδεία της! Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο και δημοφιλή Κώστα Μαρτάκη και τον ράπερ με τη «βασιλική» φήμη, Μηδενιστή, και μας υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία γι αυτό το καλοκαίρι!

Χαρίζοντας στο κοινό 3 ώρες γεμάτες μοναδικές ερμηνείες, παλαιότερων και νέων επιτυχιών τους, φορτισμένες με έντονα συναισθήματα, οι 3 αγαπημένοι καλλιτέχνες θα αφήσουν το δικό τους «στίγμα» στη Λήμνο!!!

To Lemnos Festival φέτος θα διεξαχθεί το 3ήμερο 6,7&8 Αυγούστου με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, με δράσεις στο λιμάνι του Μούδρου, στο παλαιό λιμάνι της Μύρινας και στο Γυμνάσιο της Μύρινας .

Οι «Λημνιοί εν δράσει» θέλουν να εκφράσουν επίσης τις ευχαριστίες τους στην κοινότητα Μούδρου και στον εμπορικό σύλλογο περιφέρειας Μούδρου για την αμέριστη συμπαράσταση στην διεξαγωγή της συναυλίας, καθώς και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι στηρίζουν και τις δράσεις του Lemnos Festival 2014.

Επικοινωνια

Newsletters