* * *

Φεστιβαλ 2016

* * *

LEMNOS FESTIVAL ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

logo-LXS

Με την ολοκλήρωση του 3ου Lemnos Festival ο σύλλογος «Λημνιοί εν Δράσει» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους εθελοντές οι οποίοι προσπάθησαν, κουράστηκαν και πέτυχαν για άλλη μία χρονιά.

Επίσης, ευχαριστούμε τους φίλους του συλλόγου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και συγκεκριμένα τους:

Χορηγούς Καραγκιόζης Καφέ Μπαρ, Hellenic Seaways, Βιβλιοπωλείο Εστία Β. Δανιήλ, Υδρόγειος Ασφαλιστική Α. Μηνά, Pravlis Travel.

Συνεργάτες Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου, Αθλητική Ένωση Λήμνου, Lemnos Playland, Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγ. Δημητρίου, Ι.Ε.Κ. Λήμνου.

Υποστηρικτές Χύμα και Τσουβαλάτα, Χρυσάφη ΑΒΕΕ, Wind PC Lab, Joy aerial, Κληρονόμος μοτοποδήλατα, Sports House, αρτοποιεία Ποριάζη «η Λήμνος», Χρυσόστομος Ψάρρας-Αντιπροσωπείες Γενικό Εμπόριο, Μακιγιάζ Ολυμπία, Εστιατόριο Γλάρος, Oasi Φεργαδιώτης.

Χορηγοί Επικοινωνίας FM100 ΛΗΜΝΟΣ, limnosnea, Λημνιακή Φωνή, Λημνιακός Λόγος, Radio Melody Limnos, Holiday Radio και Μ.Ε.Α.Σ. Λήμνος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη μουσική βραδιά στην Κα Νατάσσα Μποφίλιου, αλλά και στην Κα Δέσποινα Βανδή, η οποία συνεχίζει να προβάλει και να αγαπάει το νησί μας, μετά το Lemnos Festival 2014. Ιδιαίτερη τιμή ήταν για εμάς η συμμετοχή της Κας Φανής Χαλκιά, η οποία κατάφερε να κινητοποιήσει αρκετούς νέους φίλους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές Δήμο Λήμνου και τον ΟΕΠΑ για την άψογη συνεργασία και τεχνική βοήθεια και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το «Πέλαγος Πολιτισμού» για την υποστήριξη. Ευελπιστούμε ότι το Lemnos Festival 2016 θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου κάτω από την ομπρέλα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς όλοι οι σύλλογοι και φορείς της Λήμνου επέδειξαν απλόχερα τη διάθεση τους για συμμετοχή και προσφορά.

Με εκτίμηση,


Το Διοικητικό Συμβούλιο «Λημνιοί εν Δράσει»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Επικοινωνια

Newsletters